destinationer, til og fra følgende byer i grønland 📍

Arctic Airways tilbyder direkte flyvninger fra disse 3 destinationer i Grønland Kangerlussuaq, Ilulissat og Nuuk året rund, med 2 til 3 ugentlige afgange til hver destination, se mere når i booker jeres billetter med Arctic Airways. 

nuuk2

Nuuk

Ilulissat ​

Ilulissat

aa

Kangerlussuaq

Til og fra europæiske byer 📍

Arctic Airways flyver direkte til og fra følgende europæiske byer Amsterdam, Barcelona, Berlin, Frankfurt, London og Paris året rundt.  

pexels-daniel-18110950

Amsterdam

barca

Barcelona

pexels-annam-w-1057840

Berlin

Frankfurt

Frankfurt

London

London

Paris

Paris

Til og fra Nordamerikanske destinationer 📍

Arctic Airways flyver direkte til og fra følgende byere i Nord Amerika Boston, Halifax, New York, Toronto og Washington året rundt. 

Boston

Boston

halifax

Halifax

new york

New York

Toronto

Toronto

washinton

Washington

vores rejser

book med arctic airways
2ab0c1e8ff2da9adc229477e47d67bf8

NUUK - ilulissat ROUND TRIP

Oplev 2 storbyer i Grønland

Flyv med Arctic Airways fra enten Europa eller Nordamerika til enten først Nuuk eller ilulissat og lav et stopover i begge byer før returrejsen. Ved køb af denne rejse får man den ultimative oplevelse af Grønlands hovedstad som også kaldes Nuuk York med masser af muligheder for at opleve en by der vokser hver dag, med masser af aktiviteter og hygge for enhver smag også et besøg i Grønlands turist mekka med den verdensberømte UNESCO isfjord hvor der er lige så mange hunde som indbyggere, hvor man kan opleve hundeslæde, isfjord centeret og meget andet i den smukke natur.

Starter Fra

Round trip fra 7.995,-

aa

ilulissat - Kangerlussuaq - Nuuk

Arctic Airways mellem Ilulissat, Kangerlussuaq og Nuuk

Flyv med Arctic Airways mellem 3 Grønlandske lufthavne og oplev 3 vidt forskellige sider af Grønland, hver med sin specielle oplevelse.

I Ilulissat er der alt fra hundeslædeture til den verdensberømte UNESCO isfjord og skøn natur.

Kangerlussuaq kan man se moskusokser, rensdyr og opleve en forladt amerikansk air force base med mange kilometer af grusvej og en smuk natur, som byder på alt fra fossile sten.

Nuuk er Grønlands hovedstad med Selvstyrets hovedkontor og en by i rivende udvikling som vokser hver dag, byen kaldes også for Nuuk York på grund af de mange højhuse og det gode liv med restauranter og serveringssteder, med noget for enhver smag.

Starter Fra

One way fra 1.395,-

greenland-kulusuk-winter-image

Til og fra Grønland, Europa eller Nordamerika

Arctic Airways til og fra Europa - Grønland - Nordamerika

Flyv med Arctic Airways til en af vores mange destinationer, med et stopover i enten Ilulissat, Kangerlussuaq, Nuuk på vej til / fra Europa eller Nordamerika.

Starter Fra

Round trip fra 5.995,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev