om os

HØJ SERVICE

Arctic Airways er det nye flyselskab der tilbyder direkte flyvninger mellem Europa og Nord Amerikanske destinationer direkte til Grønland. Arctic Airways gør det nemmere at komme til og fra Grønland hurtigt og sikkert, vi ser vores passager som vores et familiemedlem og vi behandler alle ens. 

VORES VISION

Arctic Airways mission og vision er at gøre det muligt for alle at komme nemt, hurtigt og ikke mindst muligt at rejse til og fra Grønland uden at man skal betale en formue, med vores direkte internationale ruter til og fra Grønland og nogle indenrigs ruter året rundt. Arctic Airways vil være Grønlands nye gateway med sikkerhed og service som førsteprioritet. Arctic Airways har miljø og dyrevelfærd som en af vores fremtrædende opgaver og vi arbejder derfor hen imod at kunne flyve med grøn brændstof, miljørigtige produkter der kan genbruges. 
Endvidere vil vi arbejde på at donere en del af vores overskud til at redde isbjørne samt at hjælpe lokale i Grønland med sikkerhed til søs. 

BLIV EN DEL AF VORES FAMILIE

Arctic Airways tilbyder vores kunder og intreserede at blive medejer af Arctic Airways, dette kan alle blive lige fra små til store investeringer, ved at kontakte vores Investment fund, vi vil være folkets flyselskab i Arktis, som medejer får man årligt nogle fordele og rabatter. 

Arctic Airways er i dag 100 % ejet af en Grønlandsk familie som ejer moderselskabet Arctic Bay Holding AB 

Hvorfor Svensk moderselskab? Vi har i årevis kæmpet for at få vores egen AOC airline operating licence og da vores grundlægger fik muligheden for at købe et Svensk selskab der havde dette blev det i Sverige, Sverige er kendt for at være et land der har flysikkerhed og miljø som en meget høj prioritet og det er hvad Arctic Airways har brug for, det betyder ikke at det er Sverige der ender med skatte indtægterne alene, Arctic Airways har et Grønlandsk hovedselskab som ejer og hovedparten af vores ansatte vil blive Grønlandske eller folk der har bopæl i Grønland. 

Arctic Airways Co

Arctic Bay Holding AB 

Ejer, Artic Airways

FLYV MED OS ✈

Vi har din næste rejse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev